Oli4B’s Fotostudio

20 04 2012

Zoals jullie wellicht weten ben ik al een jaar of wat betrokken bij de Urban Photocollective (meer weten hierover, klik de link). Nu is ons cluppie inmiddels een heuse stichting, zitten we in vele steden en inmiddels ook landen (world domination here we come). Bij zo een officiële organisatie hoort natuurlijk ook een kantoor. Dat hebben we gevonden en we hebben nu als collective een eigen ruimte in het oude postkantoor op de Coolsingel, ja hoe vet is dat, wij zijn nml de enige “huurders” en mogen het hele pand gebruiken, mits we natuurlijk alles heel laten en dat zijn we ook wel van plan.
In het enorme pand is er ook een eigen giga ruimte voor de Collective waar al een bureautje, bankje en dergelijke staat en vanmiddag wordt het daar weer iets voller. Ik ga daar namelijk mijn fotostudio opbouwen. Wilde dat thuis gaan doen maar het achtergrondscherm wat ik gekocht hebt is wat groot en zeggen dat je elders een eigen fotostudio hebt is natuurlijk een stuk cooler dan wat flitslampen in je woonkamer zetten ;-)

Maar goed, heb jij nou een enorme aandrang om een keer goed op de foto te worden gezet in een studio let me know! Andere Collective fotografen mogen op afspraak (dit ivm met evt schade) ook gebruik maken van de apparatuur.


Acties

Informatie

One response

20 04 2012
Arjan Bruinstroop

WOW! Cool hoor zeker op zo’n toplocatie!

Goed bezig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
<span>%d</span> bloggers liken dit: