Top Weekend (was een jaar geleden wel anders ;-)

16 01 2012

Het weekend begon vrijdag met optreden van DJ Discotelli op de #twexposistie in Schalkwijk/Haarlem. Erg leuk feest georganiseerd door @liqueangel en @hoof ter ere van de gepainte ava’s van @liqueangel. Een uurtje of 5 staan draaien met voornamelijk voor DJ Discotelli moderne muziek, te weten Trance en andersoortige 140 bpm muziek. Opa’s oren suisden zaterdag nog wel een beetje na, maar was meer dan de moeite waard. Weer een behoorlijk aantal tweeps die ik aan de IRL-lijst kan toevoegen. Een van de weinige publiceerbare foto’s van de avond zie je hieronder.

Na een bijna volledige nachtrust van een uur of 5 was het tijd voor de volgende missie. Model staan bij de fotoshoot van @Elsekramer. Deze keer een iets grotere kluis dan de vorige keer in het HAKA gebouw, te weten de kluis in de Van Nelle fabriek in Schiedam en een iets grotere entourage. @ChristineBosch was ook model ,@brnstrp was vandaag de assisitent van Else en @lemoentje van ISM eCompany was diegene die geregeld had dat we overal naar binnen mochten. Hieronder zie je de “mughshot” van het einde van de shoot. De rest van de foto’s kan je op het blog van Else zien: De Inside Job.

De zaterdagavond gebruikt om aan te sterken terwijl ik uitgeteld op de bank lag, kan mij niet eens meer herinneren wat ik heb zitten leggen kijken. Na wel een volledige nachtrust was het tijd voor het zondagevent: De #instagramwalk010 georganiseerd door Stinnie en Floor Drees. Het eerste wat opviel was de grote opkomst, denk dat er toch wel een mannetje of 50 op af gekomen waren en wederom een aantal die ik aan de IRL-lijst kon toevoegen. De dames hadden een erg leuk route uitgezet en ik heb wat mooie plaatjes kunnen schieten. Zie de print hieronder en klik voor de echte plaatjes . Wil je de rest van de #instagramwalk010 foto’s zien klik dan hier.

En dan zou je denken dat was het dan, maar nee, ik voelde nog enige aandrag om mijn mayorship van Health City nog wat te verstevigen dus ben ook nog maar even wat sportiefs gaan doen en daarna ging het lichtje echt even uit. Tot ik opschrikte van een SMS, het was Serena uit Turijn die akkoord gaf op mijn voorgestelde bezoekdata. Dus vandaag meteen ticket geboekt en over twee weken zit ik weer met mijn Italiaanse vrinden in de sneeuw.

Advertenties

Acties

Information

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: