De Wednesday Night Skate stopt niet maar komt terug als vanouds!

24 03 2010

WedesdaynightskateIn de eerste plaats moet ik bekennen dat ik even teleurgesteld was dat er geen WNS dit jaar zou komen.
Wel was ik opgelucht dat we nu eindelijk weer de WNS opnieuw kunnen gaan neerzetten zoals het bedoeld
was een evenement voor en door skaters en niet meer door een commercieel promotieburo (Shivers) die in de WNS een handig vehikel zag om geld te verdienen door het vercommercialiseren van een leuk event. (om nog maar te zwijgen over de ronduit smerige manier waarop zij zich het evenement destijds hebben toegeëigend)

Opvallend ook dat er inmiddels al niks meer op de site van Shivers te vinden is, waar het hart van vol is zullen we maar zeggen :-) Ook die organisatie kosten van een ton … bizar! Als je alleen al dat onzinnige “slotfeest” weg laat na elke tocht en andere nuteloze tierelantijnen dan ben je er al bijna. Dit is een tocht die door vrijwilligers is opgezet en de eerste jaren is er dan ook nauwelijks geld in gegaan. De sponsors die toen meededen waren alleen nodig voor de hoogst noodzakelijke kosten en dus niet om zakken te vullen!

Ik hoop zo dat we weer fijn in de ” illegaliteit” kunnen gaan rijden en de swing en soul in dit fantastische evenement kunnen terugbrengen. (ja precies al die housemongolen met hun dj wagens uit de tocht en weer live funk&soul muziek verzorgt door Hank en Radio Rijnmond) De vrijwilligers van destijds staan allemaal alweer te trappelen om los te gaan en het weer als vanouds te maken. RSI The Attraction laat je horen! Sta weer op, wij, de echte skatevrienden van Rotterdam staan klaar om onze handen uit de mouwen te steken!

Shivers wens ik heel veel succes met hun comerciele projecten en hoop dat dit het laatste evenement is geweest dat Shivers vakkundig de nek omgedraaid hebben.

Woensdag 7 juli lijkt me een mooie datum om te starten. Wat dachten jullie van 18.30 bij de Vagebond op de Binneweg! Na het eten weer de week doormidden skaten!

Be above the crowd! Start Rollerskating!

Advertenties

Acties

Information

One response

24 03 2010
ellenrteb

Chappeau…verdomd jammer dat ik niet in Rotterdam woon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: