Bovenmaatse humor van de één na bovenste plank

9 07 2006

Photobucket - Video and Image Hosting

Alle filmpjes van Rembo & Rembo op één pagina!
De beide Rembo’s (Maxim Hartman en Theo Wesselo) maakten in 1987 hun debuut in Villa Achterwerk. In 1995 stopten ze met hun razend populaire programma. Bijna tien jaar later maken ze sommige mensen nog steeds woedend. Zo kreeg Villa Achterwerk kort geleden voor het eerst een boete van duizend euro van de Kijkwijzer. Die vonden een aflevering van Mag dat? te gewelddadig. Als Tampie’s broertje speelgoed van haar afpakt, propt zij zijn hoofd tussen de schuifdeuren en doet ze dicht. Mag dat? Nee, want dan kunnen de schuifdeuren kapot gaan. De Kijkwijzer kon er niet om lachen. (Hier is het al aan het regenen).

Advertenties

Acties

Informatie

One response

18 07 2006
Hedde

Dit is echt geweldig! Sowieso is Villa Achterwerk bij mij favoriet, het is ook het enige wat ik vroeger keek. Best grof soms, net als Purno de Purno en Theo & Thea enzo maar om nou woedend te worden is een beetje overdreven. Sommige mensen kunnen gewoon nergens tegen. Voor kinderen beter dan teletubbies of pokemon ofzo maar daar zien de ouders de ergheid weer niet van in. Pff…

Ik heb me trouwens doodgelachen om die opmerking “van de één na bovenste plank”. Ik heb dit zelf ook nog wel eens gequote (erg he).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: