Klein probleem

4 06 2006

Woensdag hadt mijn zus de Mini van een vriend geleend, dit om onze kinders in België op te halen. Net op de plek waar twee snelwegen samenvoegen, op een fly-over zo’n 15 meter boven de grond, gaf het minimobiel de geest. Daar sta je dan met je goede gedrag en slechte autokennis. Wonder boven wonder komt net de vader van die vriend langs rijden. Hij ziet de auto en denkt huh mijn zoon zit toch in Adam? Een honderdtal meters verderop werd hij telefonisch ingelicht en besloot daarop een rondje te rijden en ons te assisteren. Bleek ook ingegeven door het feit dat hij die dag net een substantieel bedrag had overgemaakt voor een grote beurt voor het karretje en ja dan wil je ook wel weten wat er aan de hand is. Na een uur of wat achter de vangrails te hebben verbleven werden we versleept naar een veiliger plek. Daar was het euvel snel verholpen en waren we weer mobiel. (De V snaar bleek geheel functieloos slap te hangen).Naar België zijn we niet meer gegaan, rechtsomkeer wel. Gisteren heeft de de licht schuldbewuste en zeer vriendelijke eigenaar van de Mini zijn vaders BMW X5 van enkele weken oud geregeld (zekerheid boven alles) en zo toch nog in België aangekomen.

Advertenties

Acties

Informatie

4 responses

4 06 2006
andy

Hehehe lachen dat er weer een o4b log is. Er ist al zo weinig t beleven op de web waardoort ik me vaak de pleuris verveelt…

4 06 2006
Oof

Graag gedaan :-) Zijn er nog onderwerpen waar ik je mee kan plezieren?

9 06 2006
timo

He olivier, las op hyves bij je zus dat je een blog had, dus toch even gecheckt. Mooi verhaal en hoe doet de kat het?

Spreek je snel.
Timo

9 06 2006
Oof

Gaat helemaal goed. De “meinus” urineerd ook veel maar alleen in zijn bak. Het schrikken is nu wel helemaal weg en dus onhoudbaar. Kom hem nu steeds op plaatsen tegen waar je eerder Roland Naar (beroemde bergbeklimmert)zou verwachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: