Open deuren

15 04 2006

Van die dromen die niet te verwezenlijken lijken. Door dood geen Doors zelfs niet in de 21e eeuw, maar wel Stormrijders. Dan eindelijk. Langs nekken een rilling en vervolgens 2 uur lang kippengedoe op armen. Ian Astbury is op zijn plek als vervanger Mr Mojo Risin. Imiteert niet en slechts licht eigen draai. Ray Manzarek, de jonge hond (1939) eet zijn keys en Krieger (1946) toont oud maar nog steeds maestro op guitara (Spaanse Karavaan). Heinekens Muziek Hal voorzien van een uitstekende acoustiek en vele generaties stoners. Het klopt.
Robby Krieger verklaart succes: “This is what we do, we play music, and we wrote this music with Jim. The fans deserve a place to go, we owe it to them, and we’ll continue doing this as long as they keep coming out. We give the Doors fans a place to get together, one more time!”.

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

16 04 2006
Peng

De akoestiek van de HMH is inderdaad bijster goed te noemen. Vind het alleen jammer dat het voor de rest zo’n krake- en smakeloze bak is. Begrijp dat je ernstig genoten hebt van het concert? ;-)

16 04 2006
O-Ishi

Over Kraak en Smaak later meer. Verder viel mij de geweldige efficentie van het gebouw op. Laat mij maar naar het podium kijken.

18 05 2006
Pietrow!

Very nice site – Thanks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: