Op veels te jonge leeftijd

3 11 2005

<img src=”http://img.photobucket.com/albums/v404/trekoelfoto/storch.jpg&#8221; align=”right” alt=”” />Hij was erg sportief, maar ook een feestbeest, dat zat destijds een proftenniscarière toch wel in de weg. Het feesten werd soms wel wat erg veel, we maakten ons wel eens zorgen. Toen was er de ommezwaai. Hij ging zich verdiepen in de wijn en haalde diploma’s op wijngebied die niemand op zo’n jonge leeftijd had en startte zijn eigen Oostenrijkse wijnimport. Ik heb met hem fantastische radio gemaakt over wijn en waarop wij vele complimenten mochten ontvangen. Echt onderhoudend maar uiteindelijk (natuurlijk) zwaar bezopen. Hij was een horeca man in zijn lever en nieren. Het gastheerschap zat hem in zijn bloed. Een van de vele sporten waar hij weg van was was zeezeilen. Tijdens een verre zeilreis is hij onderuit gegaan, op zijn hoofd terechtgekomen en is daar niet meer uit ontwaakt. Boris, ouwegeil, bedankt voor die mooie momenten en ook jij gaat mee op mijn schouder.

Mooi verhaal: Ooit heeft een oom op een feestje bij mijn ouders mijn geboortejaar-fles-wijn per ongeluk opgezopen. Ik vertelde dat verhaal eens aan Boris en een paar maanden later was ik jarig. Had die mafkees als presentje voor mijn verjaardag uit de wijnkelder van zijn vaders toprestaurant een super mooie fles wijn meegenomen, een Bourgogne Premier Cru Controlée uit 1972.

Advertenties

Acties

Informatie

5 responses

3 11 2005
Ellen

Sterkte met weer een verlies.

3 11 2005
O-Ishi

Het lijkt inderdaad niet op te houden …

3 11 2005
Silvie

Jouw woorden hier, zijn plek op jouw schouder zal hem licht verschaffen, daar waar hij nu heen is.

3 11 2005
O-Ishi

Had hem al een tijdje niet gesproken en mijn enige andere (directe) link met hem is een verjunkt maatje die geen vaste verblijfplaats heeft. Hij schijnt al een week of twee terug begraven te zijn en krijg momenteel niet echt meer info boven tafel. Tis erg abstract zo.

3 11 2005
Silvie

Zo te lezen past het wel bij hem dus, dat abstracte…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: