Meer woorden

3 10 2005

GDMW was te gek, heel de avond met twee goede vriendinnen aan de boemel en eindelijk weer eens een pak duiten om mee te strooien (lees drank). Heb een dichtbundel van de legendarische Frans Vogel (maat van Cornelis Vaandrager) gekocht en heeft hem voor mij ter plekke op zijn BAS-tas gesigneerd. Frans in het kort: provocerend gedrag en rauwe literatuuropvatting. Zaterdag ben ik naar een uitvoering geweest van het Rotterdams Philharmonish Orkest in de Doelen. Ze speelde de Bolero en 4 andere Spaans geörienteerde stukken. De solist van de avond was een gitarist die twee stukken in volle vervoering deed. Merel (de moeder van The Vin) had ik mee gevraagd en de kaartjes had ik gekregen van een van de bassisten van het orkest omdat ik op “de dag van de romantische muziek” foto’s voor hem van een bevriende bassist had gemaakt. Ik had van hem echte topseats gekregen, voor tegen het midden aan. Merel vond het super want ze trekt klassieke muziek wel maar ze was nog nooit naar een klassiek concert geweest. Menig maal stonden de tranen in haar ogen omdat ze het zo mooi vond, een groot succes dus en we gaan het zeker een keer herhalen en bij GDMW ben ik volgend jaar ook weer van de partij.


Acties

Informatie

4 responses

3 10 2005
eyelabel

Fijn vermaak en dat je je hebt vermaakt hoor!

4 10 2005
Silvie

Wauw….dat klinkt erg goed moet ik zeggen. Stom eigenlijk, ik wil al mijn hele leven naar een klassiek concert, en het komt er nooit van eigenlijk. Wellicht een goed streven voor 2006?

4 10 2005
O-Ishi

Schaam je Sil :-) En zeker gaan doen hoor en dan een lekker bombastisch stuk kiezen. Geram op die pauken etc

5 10 2005
Silvie

Ja, gaat ook zeker gebeuren, ik wil ook ooit nog eens naar Wenen en dan daar naar zo’n concert, in gepaste kledij ook, lijkt me wel een keer wat. Je even in een andere wereld wanen en genieten van de muzikale reis die ze je voorschotelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: