Aquila

8 08 2005

<a href=”http://img155.imageshack.us/img155/4780/aquila8tk.jpg”><img src=”http://img155.imageshack.us/img155/2991/drcocci6yt.jpg&#8221; align=”right” alt=”” /></a>Dr Cocci (spreek uit Kokkie) is mijn buurman in Italië. Tot twee jaar geleden liep hij, als hij naar het plateau kwam, naar boven, daar deed hij dan een uurtje of twee over, ook als het winter was. Dat is rap kan ik je vertellen, erg rap. Ik heb een derde oog wat betreft het spotten van vogels, bijzondere vogels, dat is genetisch, kan ik niks aan doen. Rond het topje van de berg cirkelden vier prachtexem-plaren, ik zie ze maar kan ze niet duiden, dat heb ik nooit geleerd en intreseert me ook nog niet. Het is klokslag zes uur als Dr Cocci naar buiten komt. Ik raak met hem aan de praat en ik was juist met het spotten van zeer bijzondere vogels. Het waren Aquila’s, arenden, ze leven van de Corvus Corax, de zwarte raven, en zijn twee jaar geleden uitgezet, twee stuks. Dr Cocci had er ook nooit eerder 4 tegelijk gezien Elke dag klokslag 6 uur maken ze een ronde over de top van de berg en staat Dr Cocci te kijken.
Dr Cocci is 88 jaar.

Advertenties

Acties

Informatie

12 responses

8 08 2005
Schipzo

Ik zie een klein stipje helaas.Zal wel een mooi gezicht zijn geweest.Hoe was t weekje weg verder?

8 08 2005
O-Ishi

Helaas ik ook. Wilde de dag erop naar boven klimmen om dichterbij te komen, maar toen waren de batteries op. Ook nog geprobeerd om door verrekijker te schieten maar dat werkt dus niet (weet je dat alvast). De vakantie was super, de rest volgt …
Eerst maar eens werken.

8 08 2005
Silvie

Wauw dat is pas leven wat die man doet! Genieten van een gratis kostbaar moment. Fijn dat je weer terug bent trouwen! ;)

8 08 2005
O-Ishi

Tuurlijk meteen Syl!

8 08 2005
Silvie

Oh hahahahahaha jeetje…ben ook zo onder de indruk van je mooie groene oog dat ik weer eens een typische Silviaanse verspreking (of vertikking?) maak.

:P

9 08 2005
hanneke

heey welkom terug!

succes op ’t werk!!

9 08 2005
Ellen

hahaha……..die Silvie.

Welcome back O-Ishi ;)

9 08 2005
Peng

Las in de Intermediair dat er tegenwoordig ook digitale verrekijker-camera’s zijn; misschien iets voor een volgende keer? Leuk kadootje om jezelf te geven als je eerste salaris gestort is. ;)

9 08 2005
Peng

Net even betreffende artikel opgezocht; het ding heet een Binocam en is niet eens zo superduur; 129 Euri maar. Kwaliteit is wel wat minder; heeft maar 1,3 miljoen pixels. Misschien toch leuk speledingetje? Succes met werken trouwens en welkom terug natuurlijk! :D

9 08 2005
O-Ishi

Thanks Peng, ik ken ze en staat niet op mijn gadget lijst, daar staan heel andere zaken op, wellicht later meer daarover.

10 08 2005
Aquila

Zit je helemaal daar zo… en dan zie je me nog?! ;)

10 08 2005
O-Ishi

@Aquila: Goed he, had niet verwacht die naam te horen, dacht dat het alleen in het latijn bestond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: