Te Koop: Minolta 505 Dynax SI Super

30 06 2005

Heerlijke spiegelreflexcamera met 5 hoofdprogramma’s, maar werkelijk alles is ook handmatig in te stellen. Setje komt met twee lenzen 35-70 mm, 70 – 210 mm (5.6), ook zit er een zonnekap bij. Camera is uitgevoerd met oog en grip start. (Camera slaat aan/uit als oog voor de zoeker wordt gehouden). Prima ingebouwde flitser en maakt echt ongekend scherpe foto’s. Voor de snelle beslisser is er ook nog een mooie opbergtas die je aan een riem kan doen of over je schouder heen te gooien en enkele fimrolletjes. Heb er zelf een aantal jaren mee gefotografeerd en apparaat heeft me nooit in de steek gelaten. Op zoek naar nieuw baasje, daar ik een acute allergie tegen analoge apparatuur heb ontwikkeld. Alles in één koop! Openingsbod start op 200 Euroos.

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

6 07 2005
Hedzer

Sorry, de devaluatie van kleinbeeldtoestellen is ongelooflijk. Bij de aankoop van een EOS 350D kon een EOS 500 body nog 100,- opbrengen, nu krijg je twee tientjes.

7 07 2005
O-Ishi

Inruilen moet je ook niet doen, dan krijg je er nooit wat voor. Op marktplaats heb ik er een paar verkocht gezien voor 150 okay okay, 150 euro mag je hem hebben haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: