Geintje

5 06 2005

<img src=”http://www.penguin.com.au/covers/0571214088.gif&#8221; align=”right” alt=”” />Ik kon het niet meer tegenhouden, was ik gister al als een witte tornado door mijn huis gegaan, vandaag moest ik toch weer de gympen ombinden om het een en ander uit mijn systeem te rennen. Sta toch weer versteld van mijn basisconditie. Toch al dik 6 maanden niet meer gefitnest, 3,5 maand niet meer serious gebiked, 2 maanden niet meer gelopen en sex is ook alweer een week of 6 geleden en toch dus geen enkel probleem met een rondje van 5 km. Kan ook zijn dat ik puur op adrenaline heb gelopen. Was de hoek hier nog niet om of ik werd op het zebrapad bijna “sliced and diced” door een Fiat Cinquecento met daarin een jongeheer uit een land waar de knaapjes die erg vervelend zijn meestal kut voor hun naam krijgen. Met een snelheid van de tegen de 80 kwam hij op me inrijden, hij zag me en zette door, kon hem nog net ontwijken en een stuk chocolade richting zijn auto smijten. Voor hem genoeg reden om te stoppen, beetje verkeerde inschatting van hem. Op het moment dat hij de auto wilde uitstappen, sta ik al naast zijn portier, vol vloekend doet hij een poging om uit te stappen, maar voordat hij een voet op Nederlandse bodem heeft gezet zeild zijn hoofd naar achter en zie het bloed uit een streep bovenop zijn neus opkomen. Ik sluit zijn portier, geef een tapje op zijn dak en vervolg mijn weg, een groepje oude lui achterlatend die ik instemmend hoor mompelen. Het applaus ontbreekt nog.

Advertenties

Acties

Informatie

16 responses

5 06 2005
Nien

Bij deze: Applaus!

Nien ;)

5 06 2005
hanneke

mafkes ;-)

tis dat er “geintje” bovenstaat, anders had ik het geloofd ook nog ;-)

5 06 2005
Greetje

5 km?
Damn.
Dat haal ik nog niet al heb ik een jaar getraind.. :?

5 06 2005
Ssie

* GRIN * geintje of geen geintje…
KOmt nog wel goed hier in specialpartofsuckcity dus .. 8)
[ zo ben ik laatst naar beneden gestormd en leek het de heren toch wel beter mijn motor niet langer als hobbelpaard te gebruiken * stoom *
hoezo stoer.. weglopen voor een meisje.. * lach *]

5 06 2005
O-Ishi

Alleen die kneiter voor zijn neus zat in mijn gedachten.

5 06 2005
Ssie

* UHm … ehhhh…* … ik had ook een sleutel tussen mijn vingers enne… enne… :D

5 06 2005
O-Ishi

Samen hadden we ze kunnen hebben haha

5 06 2005
Ssie

* UHm * ik heb de stoerste ( is mij geleerd die aan te pakken ;) ) dus wel een ram verkocht … ehhh.. was ZO boos.. kom niet aan mijn grotebrommerenzo… ( moet er nu niet aan denken wat ik toen deed godzijdank gingen ze wel weg 8) * nasjeekt *

5 06 2005
O-Ishi

Ssie das wel heel stoerco!

6 06 2005
Ellen

hahaha…..mijn hemel …….heerlijk..lig in een deuk hier.

6 06 2005
Ellen

Die “kut”engelsen ook altijd. :D

6 06 2005
Silvie

Inderdaad…ook ik kon je helemaal volgen tot aan die knal voor z’n *.* kop. Daar raakte je me kwijt, ging mijn recherwenkbrouw omhoog en vroeg ik me af of ik bij een andere logger was terecht gekomen. ;)

6 06 2005
Peng

En ben je zo van je agressie afgekomen? Het lijkt mij een uitstekende oplossing. Zou bijvoorbeeld Quentin Tarantino vaak bijna overhoop gereden worden, denk je? ;)

6 06 2005
O-Ishi

Als ik wil dan kan wordt ik elke dag overhoop gereden op mijn fiets. Vooral snijden en openslaande deuren. Heb er inmiddels een zesde zintuig door gekregen. Mijn agressie kanaliseer ik voornamelijk in sport en ook wel in verbaal geweld.

7 06 2005
Mus

6 weken geleden? Was it any good? ;)

8 06 2005
O-Ishi

@Mus: Volgens mij wel, maar ik moet de video nog maar eens checken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: